400g kananpojan jauhelihaa
1 kananmuna
3 rkl korppujauhoja
100 g raastettua kesäkurpitsaa
120 g parmesaaniraastetta
2 valkosipulinkynttä
½ tl sipulijauhetta
1 punainen chili
¾ tl suolaa
400 g Tomaattimurskaa
15 kalamataoliivia
150 g juustoraastetta
riisi
- Raasta kesäkurpitsa ja purista pois ylimääräinen neste raasteesta.
- Raasta parmesaani hienoksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
- Hienonna valkosipulin kynnet.
- Sekoita kaikki muut ainekset kulhossa paitsi tomaattimurska, oliivit ja juustoraaste.
- Pyöritä lihapullia ja aseta voideltuun uunivuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa n. 20 min.
- Lisää paistettujen lihapullien päälle tomaattimurskaa, oliiveja ja juustoraastetta.
- Laita uunin grillivastus päälle ja gratinoi lihapullia vielä 2–3 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
- Tarjoile keitetyn riisin kanssa