200 g voita
3 dl fariinisokeria
3 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
4 tl piparkakkumaustetta
2 dl kuivattuja hedelmäpaloja esim. papaijaa tai aprikoosia
120–150 g pieneksi paloiteltuja Fazer Da-Capo Cappuccino -konvehteja
Koristeluun
120 g tummaa leivontasuklaa
3 rkl smetanaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
kuivattuja hedelmäpaloja
- Vatkaa voi ja fariinisokeri kuohkeaksi. Sekoita munat taikinaan yksitellen.
- Sekoita kuivat ainekset ja siivilöi jauhoseos taikinaan. Lisää kerma välillä pienissä erissä.
- Leikkaa hedelmäpalat hieman pienemmiksi ja kieritä palat pienessä määrässä jauhoja, jotta ne sekoittuvat helpommin taikinaan.
- Sekoita hedelmäpalat taikinaseokseen Da-Capo-konvehtipalojen kanssa.
- Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan.
- Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin tunti.
- Sulata suklaa ja valuta ensin sulasta suklaasta kuvioita leivinpaperille. Sekoita loppuun suklaasulaan huoneenlämpöinen smetana ja hunaja. Valuta suklaa-smetana-hunajaseos kakun päälle ja koristele kakku suklaakuvioilla ja hedelmäpaloilla.