400 g naudan jauhelihaa
½ sipuli
1 rkl voita
suolaa, pippuria
1 valkosipulinkynsi
1 rkl soijaa
1 kananmuna
Paistettu sipuli:
2 sipulia
2 rkl voita
1 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria
salaatti:
2 ruukkua salaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja
½ kurkku
oliiviöljyä, sitruunanmehua
- Silppua ½ sipuli ja valkosipuli, paista pehmeiksi nokareessa voita.
- Sekoita jauheliha, paistettu sipuli, kananmuna ja mausteet tasaiseksi massaksi. Jaa jauheliha neljäksi pihviksi. Paista pihvit kypsiksi voissa /paista uunissa 180 astetta n. 12–15 minuuttia.
- Leikkaa 2 sipulia ohuiksi lohkoiksi. Paista voissa matalalla lämmöllä. Lisää hunaja ja anna hautua n. 15 minuuttia kunnes ovat ihan pehmeät. Mausta suolalla ja pippurilla.