200 g valkosuklaata
2 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
1 rkl vaniljatahnaa (Nomu)
3 rkl Lemon Curd -tahnaa
1 rkl raastettua limetinkuorta
200 g luonnonvalkoisia marenkeja
- Varaa 20 cm irtopohjavuoka. Kiristä leivinpaperi pohjalle reunojen väliin.
- Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa.
- Erota munien keltuaiset ja valkuaiset.
- Sekoita keltuaiset yksi kerrallaan lämpimään suklaamassaan.
- Lisää Lemon Curd ja raastettu limetinkuori.
- Vaahdota kuivassa puhtaassa kulhossa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
- Vaahdota eri kulhossa kerma ja vaniljatahna.
- Lisää kermavaahto huoneenlämpöiseen suklaamassaan hitaasti sekoittaen ja lopuksi
- valkuaisvaahto varovasti nostellen.
- Murskaa 2/3 marengeista karkeasti ja sekoita jäädykemassaan.
- Kaada vuokaan ja paina loput marengeista kakun pinnalle.
- Nosta pakastimeen 3 tunniksi.
- Koristele tarjoiluvaiheessa vadelmilla.