1 suklaalevy (n.10 pikkupalaa)
Valmistusaika 15 min + jäähtymiseen 1 t
300 g tummaa tai valkosuklaata
Koristeluvaihtoehdot:
5 vihreää kuulaa + 1 dl rouhittua pistaasia
10 pikkukonvehtia
10 pikkupretzeliä
3 karkkikeppiä + 1 pipari rouhittuna
1 dl pähkinä-karpaloseosta
1 dl karamelleja, esim. minisuklaanappeja ja pieniä fudgepaloja
- Rouhi suklaa. Sulata se vesihauteessa.
- Laita leivinpaperi suorakaiteenmuotoiseen kakkuvuokaan. Kaada suklaa vuokaan. Viimeistele haluamillasi koristeilla. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi jähmettymään.
- Tarjoa suklaa sellaisenaan tai vaikkapa kahvin kanssa suklaakonvehtien sijaan.
Vinkki: Voit yhdistää levyyn myös sekä tummaa että valkosuklaata.