800 g hirven sisäpaistia
300 g ruusukaalia
1 salottisipuli
200 g metsäsieniä
2 dl punaviinikastiketta
lehtipersiljaa
ruohosipulia
suolaa ja pippuria
voita
- Ota sisäpaisti vähintään tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön ja mausta se suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna pannu ja ruskista lihaa hetki kuumalla pannulla. Kypsennä kokonaista sisäpaistia 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Muista paistomittari! Anna lihan vetäytyä vähintään 15 min.
- Poista ruusukaaleista kannat ja puolita kaalit. Keitä suolatussa vedessä kolmen minuutin ajan.
- Hienonna salottisipuli. Paahda metsäsieniä pannulla, kunnes neste haihtuu pois. Lisää salottisipuli, ruusukaalit ja nokare voita. Paahda hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Viimeistele annos punaviinikastikkeella ja tuoreilla yrteillä.