8 sämpylää
8 Harissa-lammasmakkaraa
Avokadosalsa:
2 ready-to-eat avokadoa
1 lime
½ chili
4 isoa tomaattia
2 vartta kevätsipulia
½ ruukkua korianteria
suolaa, pippuria
Salaatticoleslaw:
½ jäävuorisalaattia
4 rkl majoneesia
1 tl harissaa
- Puolita avokadot, poista siemenet ja koverra sisus kuoresta lusikalla. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Puolita tomaatit ja poista siemenet kovertaen lusikalla. Leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna kevätsipulit ja korianteri.
- Puolita chili, poista siemenet ja valkoiset kannakkeet. Hienonna.
- Sekoita avokado, tomaatti, sipuli, chili, korianteri ja limen mehu.
- Leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi
- Sekoita kulhon pohjalla majoneesi ja maun mukaan harissatahnaa. Maista suolalla.
- Lisää salaattisuikaleet ja sekoita.
- Paista makkaroita grillissä tai pannulla n. 4 minuuttia per puoli. Lammasmakkaran voi jättää hieman punaiseksi.
- Grillaa, paista tai lämmitä leivät. Kokoa hotdogit ja nauti heti.