2 pkt halloumia
200 g cantaloupe-melonia kuutioina
200 g (tummia) viinirypäleitä
1 ruukku rukolaa
2 ruukkua salaattia
2 avokadoa
½ dl siemensekoitusta tai paahdettuja kurpitsansiemeniä
oliiviöljyä / kurpitsansiemenöljyä
balsamico-viinietikkaa
öljyä halloumin paistamiseen
(tuoretta leipää)

  1. Huuhtele salaatit ja viinirypäleet.
  2. Halkaise viinirypäleet, kuutioi meloni ja avokadot. Revi salaatti.
  3. Sekoita kevyesti kaikki salaatit ja hedelmät. Jaa neljälle lautaselle.
  4. Ripottele siemenet jokaisen annoksen päälle ja mausta  öljyllä ja balsamicolla.
  5. Paista tai grillaa viipaloitu halloumi niin, että siinä on rapea paistopinta, mutta viipale on pehmeän mehevä sisältä.
  6. Astettele paistetut halloumi-viipaleet salaatin päälle, ja tarjoile tuoreen leivän kera.