Ulkofilee
400 g rotukarjan ulkofileetä, puhdistettuna
Maldon-suolaa
Mustapippuria
Kastike
1 sitruunan mehu
1 limen mehu
1 rkl mirin-kastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 dl vähäsuolaista soijakastiketta
1 rkl hienonnettua tuoretta chiliä
1 rkl rypsiöljyä
Ulkofilee
- Leikkaa filee kahtia pituussuunnassa ja hiero pintaan runsaasti suolaa ja mustapippuria.
- Grillaa fileetä erittäin kuumassa grillissä noin minuutti molemmin puolin. Ota liha pois ja anna jäähtyä jääkaapissa noin tunnin.
- Leikkaa erittäin ohuiksi siivuiksi.
Kastike
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua puoli tuntia jääkaapissa.
- Lusikoi runsaasti kastiketta lihojen
päälle. - Koristele halutessasi kevätsipulilla.
Tarjoile lihan kanssa pestyjä ja puolitettuja retiisejä ja grillattua vihreää broccolinia.
Tilaa reseptin raaka-aineet verkkokaupastamme