Reseptit

Grillattu raakamakkara ja kirkas coleslaw

  • 4 hengelle

4-8 raakamakkaraa

Coleslaw

1 l ohueksi suikaloitua valkokaalia
2 dl raastettua porkkanaa
2 hienonnettua sellerinvartta
3 tl Dijon-sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
5 rkl oliiviöljyä
suolaa, sokeria, mustapippuria

Sinappimajoneesi

1 dl Hellmann’s-majoneesia
1⁄2 dl Dijon-sinappia
suolaa

1. Kypsennä makkarat miedolla lämmöllä (hiilloksen vieressä), jotta luonnonsuolikuori ei pala. Aromit ja maku pysyvät parhaiten tallella ehjässä makkarassa. Grillausaika on n. 15–20 minuuttia. Kääntele tasaisin välein.

2. Valmista coleslaw. Sekoita kulhon pohjalle dijon-sinappi, valkoviinietikka, oliiviöljy, suola, pippuri ja sokeri. Sekoita kaali, porkkana ja selleri kastikkeen sekaan ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

3. Tarjoile makkarat coleslawn ja sinappimajoneesin höystämänä.