Reseptit

Grillattu naudan marmoriulkofilee

Murea naudan marmoriulkofilee saa aasialaisen vivahteen ponzu-kastikkeesta ja punaisesta chilistä.

800g naudan marmoriulkofile

200g broccoliini

50g baby pinaatti

Ponzu-kastiketta

seesaminsiemeniä

punainen chili

korianteri

 

1. Poista broccoliinista kanta ja kiehauta vedessä 4 min.
2. Leikkaa liha neljäksi pihviksi ja suolaa pinta. Anna temperoitua huoneenlämmössä 60min.
3. Paista tai grillaa pihviin kaunis väri, molemmille puolille n.1min/puoli. Jatka kypsennystä 150 asteisessa uunissa 10-15min. Anna vetäytyä 5-10min ennen tarjoilua.
4. Hienonna chili ja korianteri.
5. Grillaa tai paista broccoliniin paahtunut väri pintaan. Sekoita broccolini, pinaatti, chili ja korianteri. Lisää tilkka oliiviöljyä ja ponzu- kastiketta
6. Valele lihanpintaan kevyesti ponzu kastiketta.