2 pakettia halloumia
6 timjaminoksaa
1 dl oliiviöljyä
2 rkl hunajaa
sormisuolaa, pippuria
2 erilaista salaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja
3 persikkaa tai nektariinia
2 avokadoa
1 granaattiomena
oliiviöljyä
balsamicoglazea, esim. metsämarjan makuinen
- Sekoita oliiviöljy, hunaja, timjaminoksat, suola ja pippuri.
- Viipaloi halloumi ja lisää marinadiin. Anna marinoitua jääkaapissa n. 2 tuntia. Grilllaa viipaleet juuri ennen tarjoilua
- Revi salaatit ja halkaise tomaatit. Pyöräytä tilkassa oliiviöljyä.
- Viipaloi persikat ja halkaise avokado. Grillaa persikat ja avokadon puolikkaat kuorissaan.
- Halkaise granaattiomena ja ota siemenet talteen (poista siemenet vesikulhossa niin mehu ei lennä ympäriinsä).
- Kokoa salaatti ja koristele granaatinomenan simenillä ja balsamicoglazella. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.