800 g vesimelonia
400 g (2 pkt) halloumia
4 kpl viipaletta maalaisleipää
2 kpl kesäsipulia varsineen
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl chili
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl pieniä kapriksia
1 ruukku minttua
4 rkl pähkinöitä (esim. pekaani-)
2 rkl valkoista balsamicoa
- Poista vesimelonin kuori ja leikkaa hedelmä kolmioiksi. Viipaloi halloumi. Paista melonikolmioita ja halloumiviipaleita kuumassa grillissä reilu minuutti molemmin puolin.
- Revi leipäviipaleet paloiksi. Paista rapeaksi grillin parilatasolla tai kuivalla, kuumalla pannulla.
- Viipaloi kesäsipulit varsineen. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna chili. Kuullota valkosipulia ja chiliä hetki öljyssä pannulla tai grillin parilatasolla. Lisää kaprikset. Jatka paistamista noin minuutti.
- Irrota mintunlehdet oksista. Jaa vesimeloni lautasille. Lisää halloumi, leipäpalat, kapris-valkosipuli-chiliseos ja minttu. Viimeistele kesäsipulilla, pähkinöillä, balsamicolla ja halutessasi tilkalla oliiviöljyä.