800 g flank steakia eli naudan kuvepaistia
suolaa, mustapippuria
Yrtti – ja sitruunaöljy:
1 nippu lehtipersiljaa
1 luomusitruuna
3 valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
suolaa, pippuria, sokeria
- Suolaa ja pippuroi liha kauttaaltaan ja grillaa kuumassa grillissä 4-5 minuuttia per puoli (sisälämpötila 55–58 °C). Voit myös paistaa lihan paistinpannussa.
- Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja kaada yrtti – ja sitruunaöljy päälle.
- Tarjoile esim. uunipaahdettujen perunoiden kanssa.
Yrtti – ja sitruunaöljy:
- Pese sitruuna ja raasta kuoren keltainen osa talteen.
- Hienonna persilja ja valkosipuli.
- Sekoita persilja, öljy, valkosipuli ja sitruunankuori. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.
- Voit lisätä sitruunan mehun jos haluat lisäkirpeyttä.