350 g pehmeää voita
6 dl hienoa sokeria
3 dl Cacao -kaakaojauhetta
1 dl vaaleaa siirappia
½ tl suolaa
6 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
6 dl hienoa sokeria
3 dl Cacao -kaakaojauhetta
1 dl vaaleaa siirappia
½ tl suolaa
6 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
Kinuskikuorrute:
3 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1 dl vaaleaa siirappia
400 g tummaa leivontasuklaata
3 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1 dl vaaleaa siirappia
400 g tummaa leivontasuklaata
Rocky Road -täyte:
½ pss Dumle Original -makeisia
1 dl pistaasipähkinöitä
2 dl suolattuja maapähkinöitä
2 kourallista minivaahtokarkkeja
2 kourallista Suffeli Puffi Snacks -makeisia
1 dl pistaasipähkinöitä
2 dl suolattuja maapähkinöitä
2 kourallista minivaahtokarkkeja
2 kourallista Suffeli Puffi Snacks -makeisia
- Lämmitä uuni 175-asteiseksi.
- Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kaakaojauhe, siirappi ja suola.
- Sekoita taikinaan yksi muna kerrallaan ja kääntele lopuksi vehnäjauhot varovasti joukkoon.
- Levitä leivinpaperi reunallisen uunipellin pohjalle. Kaada taikina pellille. Paista uunin keskitasolla 30–35 minuuttia. Kokeile hammastikulla, onko pohja kypsä. Pohja saa jäädä hieman tahmeaksi. Anna jäähtyä.
- Keitä kuohukerma, maito ja siirappi kokoon. Ota kattila pois liedeltä ja lisää pilkottu suklaa.
- Kaada kuorrute pohjan päälle ja ripottele päälle täytteet. Anna leivonnaisen jäähtyä, kunnes kuorrute on jähmettynyt ja leikkaa sitten ruuduiksi.