Reseptit

Dijon-kanaa ja riisiä

  • 4 hengelle
  • n. 20 min

4 kanan rintafileetä  tai paistileikettä

1 paketti herkkusieniä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 dl ruokakermaa
1-2 rkl Dijon-sinappia
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

täysjyväriisiä

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Suolaa ja pippuroi kanapalat ja laita uunivuokaan. Paahda kanoja uunissa noin 15 min.
2. Keitä täysjyväriisi pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Suikaloi sipuli ja pilko valkosipuli. Viipaloi herkkusienet. Lämmitä paistinpannussa tilkka öljyä. Kuullota sipuleita hetki.
4. Lisää herkkusienet ja paista, kunnes sienien vesi on haihtunut. Kaada ruokakerma pannulle ja mausta kastike Dijon-sinapilla, suolalla ja pippurilla. Anna hautua hetken.
5. Kaada kastike uunivuokaan kypsien kanojen päälle. Tarjoile riisin kanssa.