n. 10 palaa
200 g huoneenlämpöistä voita
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ pss (110 g) Da Capo-konvehteja pieninä paloina
Päälle
½ pss (110 g) Da Capo-konvehteja pieninä paloina
Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaapalat. Yhdistä kuivat aineet taikinaan.
- Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18 cm irtopohjavuokaan. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Valuta kakun päälle. Koristele suklaamunilla ja -pupuilla.