200 g bresaolaa
rucolaa
sitruunaa
oliiviöljyä
sormisuolaa, pippuria
½ dl kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä
Parmesaanimajoneesi
1 kananmuna (huoneenlämpöinen)
½ sitruunan mehu
1 tl Dijon-sinappia
ripaus suolaa
2 dl rypsiöljyä (huoneenlämpöistä)
100 g hienoksi raastettua parmesaania
n. ½ dl maitoa
- Riko kananmuna sauvasekoittimen kulhoon.
- Lisää sitruunanmehu ja sinappi. Lisää varovasti öljy niin että muna pysyy pohjassa.
- Paina sauvasekoitin kulhon pohjaan ja sekoita täydellä teholla.
- Ohenna majoneesi maidolla. Lisää parmesaanijuusto. Tarkista suola.
- Aseta bresaola laakealle vadille. Pirskottele Parmesaanimajoneesia lihan päälle (ei tarvitse käyttää kaikkea). Pyöräytä rucola sitruunamehussa ja oliiviöljyssä ja aseta lihan päälle. Viimeistele pinjansiemenillä.