Blinit
8 pientä Herkun bliniä
voisulaa
- Sivele blinit voisulalla ja levitä ne pellille. Lämmitä 200-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia.
Jos blinit ovat pääruoka, kannataa blinejä varata enemmän kuin kahdeksan. Kun haluat päästä oikein helpolla, kokeile blinien kanssa Herkun valmiita lisukkeita.
Savukalatahna
250 g Kylmäsavulohta
puolikas punainen sipuli
1 rkl majoneesia
3 rkl créme fraîcheä
10 tippaa tabascoa
suolaa, pippuria
- Silppua sipuli ja hienonna kylmäsavulohi.
- Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi. Tarjoile blinien kanssa.
Jokiravunpyrstötahna
1 prk Herkku jokiravunpyrstöjä
2 rkl majoneesia
3 rkl crème fraîchea
1 rkl sitruunan mehua
2 rkl silputtua tilliä
suolaa, pippuria
- Valuta jokiravunpyrstöt
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile blinien kanssa.
Kylmäsavuporotahna
200 g kylmäsavuporoa hienonnettuna
1 prk piparjuurituorejuustoa
4 rkl smetanaa
mustapippuria
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista suolaisuus.
- Tarjoile blinien kanssa.