Herkumman joulun puolesta

Kokosimme kaikki joulun ja joulunajan vinkit yhdelle sivulle, josta ideat, reseptit ja vinkit on helppo poimia.

Ylivertainen valikoima joulun tuotteita

Totuttuun tapaan löydät Food Market Herkusta laajan valikoiman tuotteita, joilla loihdit unelmiesi joulupöydän. Herkun omilla resepteillä tehdyt joululaatikot saat perinteisinä tai täysin vegaanisina luomulaatikoina. Kalatiskiltämme löydät joulunaikaan valtavan määrän erilaisia herkullisia jouluruokia. Jos kalojen kanssa askartelu ei ole suosikkipuuhaasi, valitse tiskistä juuri sopivat määrät käsinkuorituista katkaravuista tehtyä Skagenröraa, kylmäsavulohitartaria, savulohimoussea, sillejä, silakoita ja graavattuja tai savustettuja kaloja.

Joulukiireitäsi helpottaaksemme kokosimme verkkokaupan Joulu-osioon paljon jouluun liittyviä tuotteita.

Siirry verkkokauppaan joulu-ostoksille ->

 

Tule tapaamaan huippu keittiömestari Helena Puolakkaa

Huippu keittiömestari Helena Puolakka on palannut Suomeen yli parinkymmenen vuoden ulkomailla vietetyn työvuoden jälkeen. Chef Patron Helena Puolakka työskentelee nyt legendaarisen helsinkiläisravintola Savoyn keittiöpäällikkönä.
Helena Puolakka on toiminut keittiömestarina muun muassa Pierre Koffmanin La Tante Claire-ravintolassa Lontoossa ja apulaiskeittiömestarina Pierre Gagnairen Hotel Balzacissa Pariisissa.

Molemmilla paikoilla on kolme Michelin-tähteä. Puolakka on saanut oppinsa Lontoossa muun muassa keittiömestari Gordon Ramsaylta.

Tule tapaamaan Helenaa Helsingin Food Market Herkkuun!
Teukka Koivisto haastattelee Helenaa 12.12 klo 11-17 .
Helena Puolakka signeeraa päivän aikana kirjaansa Kuin kiehuvaan liemeen.

 

Tilaa joulun herkkuruoat ennakkoon Food Market Herkusta!

Herkumman joulupöydän ääreen pääset tänäkin vuonna Food Market Herkun kautta ja supersuositut ennakkotilattavat joulutuotteet kannattaa varata joulupöytään jo nyt! Toimme tänä jouluna joulun halutuimmat jouluruoat ennakkotilattavaksi verkkokauppaamme.

Ennakkotilattavat joulupöydän erikoistuotteet:

  • Pelkästään ennakotilattavien joulutuotteiden nouto myymälästä on valittavissa ajalle 21.12.-24.12. (Helsingin keskusta, Tapiola, Itäkeskus, Tampere ja Turku)
  • Jos ostoskorissasi on VAIN ennakkovarattavia tuotteita, nouto myymälästämme on sinulle ilmainen.
  • Tilaa ennakkotilattavat joulutuotteet 1.-17.12. välillä verkkokaupasta ja valitse nouto 21.-24.12. välille. HUOM! Et voi muokata tai perua tilaustasi enää 18.12. jälkeen.
  • Joulupöydän ennakkotilaustuotteet ovat joka vuosi meillä todella suosittuja, joten mitä pikemmin teet varauksen, sitä varmemmin saat kaiken haluamasi joulupöytääsi. Toimi siis heti!

Siirry tilaamaan tästä ->

 

Food Market Herkun jouluvinkit