Olemme sitä mieltä, että pihvi ei tarvitse aurinkoista kesäpäivää. Kaikki mehevät syyt grillata löydät Herkusta.

Grillikauden rakastajalle

Valmistaudumme ihanaan kesään ja tarjoamme sinulle tuoreet kesäreseptit, jotka voit napata mukaan, kun käyt Herkussa ruokaostoksilla. Aina grilliin ei tarvitse nakata pihviä, vaan kalasta, äyriäisistä ja kasviksista saa simppeleillä resepteillä uusia makunautintoja. Esimakua kauden hyvistä ruokahetkistä ja vinkkejä grillaukseen:

Herkullisiin grilliresepteihin

Kunnon pihvin paluu

Vuosia kestäneen vaalean lihan voittokulun jälkeen sekä mediassa, ravintoloissa että lihatiskeillä näkyy kunnon pihvin paluu. Pihviravintolat elävät suurkaupungeissa komeaa renesanssia. Suomessa on ollut tapana paistaa pihvi sisäfileestä, ulkofileestä tai välikyljyksestä eli entrecôtesta. Näiden rinnalle on jo Suomessakin tullut tarjolle hieman vähemmän tunnettuja leikkauksia, esimerkiksi Picanha, Flat iron steak ja flank steak.

Kunnon pihvin paluu

 

Kaupungin Herkuin kesä

Kaupungin Herkuin kesä: Ihanaa grilliruokaa, valmiita salaatteja ja “piilotettu” salaisuus: Tiesitkö, että voit tilata juhlien kaikki tarjottavat kätevästi Herkku Juhlat -tilauspalvelun kautta? Upeasta valikoimasta löydät mm. ruokaisat salaatit, suolaiset sormisyötävät ja tietysti laajan kakkuvalikoiman. Salaisuudet paljastuvat Herkku-lehdessä:

Herkku-lehti suomeksi

Herkku-lehti ruotsiksi