Herkku Juhlat

Tiesitkö, että voit tilata juhlien kaikki tarjottavat kätevästi Herkku Juhlat -tilauspalvelun kautta? Upeasta valikoimasta löydät mm. ruokaisat salaatit, suolaiset sormisyötävät ja tietysti laajan kakkuvalikoiman. Meiltä saat myös valmiit teemamenut ja vinkit juhlien järjestämiseen ja mikä parasta: ruoat toimitetaan pääkaupunkiseudulla halutessasi suoraan juhlapaikalle.

Nauti juhlistasi, me hoidamme syötävät.

Tee tilaus viimeistään torstaina 23.5 ja nouda valmistujaisjuhlien herkulliset tarjottavat lähimmästä Food Market Herkusta juhlien aattona.

Hyödynnä Food Market Herkun monipuolinen tarjonta!

Valmiit salaatit, kalaosaston kokonaiset savustetut lohifileet, leipäosaston kakut ja pikkusuolaiset tarjottavat ovat erinomaiset vaihtoehdot juhlapöytään. Voit myös itse täydentää ja koristella ruokia haluamallasi tavalla. Keskity tekemään sitä mistä pidät – vaikka koristeluun, älä suotta stressaa!

Tee tilaus lähimmässä Herkussasi.

Valmistujaistarjoilujen  tilausaika on päättynyt.

 

Tilaa herkkukeittiömme tuotteet viikkoa ennen juhlaasi, jotta voimme varmistaa tuotteiden saatavuuden. Kakkutilaukset vähintään kolme arkipäivää aiemmin. Juhlasesonkiaikoina tilausajoissa saattaa olla poikkeuksia, joten tarkistathan tuotteiden tilausajan lähimmästä Food Market Herkusta.

Huomioithan, että tilattavia kakkuja löytyy lisää myymälästä, myös paikallisten leipomoiden tuotteita. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme!