Herkku Juhlat

Tiesitkö, että voit tilata juhlien kaikki tarjottavat kätevästi Herkku Juhlat -tilauspalvelun kautta? Upeasta valikoimasta löydät mm. ruokaisat salaatit, suolaiset sormisyötävät ja tietysti laajan kakkuvalikoiman. Meiltä saat myös valmiit teemamenut ja vinkit juhlien järjestämiseen ja mikä parasta: ruoat toimitetaan pääkaupunkiseudulla halutessasi suoraan juhlapaikalle.

Hyödynnä Food Market Herkun monipuolinen tarjonta!

Valmiit salaatit, kalaosaston kokonaiset savustetut lohifileet, leipäosaston kakut ja pikkusuolaiset tarjottavat ovat erinomaiset vaihtoehdot juhlapöytään. Voit myös itse täydentää ja koristella ruokia haluamallasi tavalla. Keskity tekemään sitä mistä pidät – vaikka koristeluun, älä suotta stressaa!

Sivuiltamme löydät vakiovalikoiman, mutta myymälöissämme runsaasti sesonkiherkkuja.
Kysy lisää ja tee tilaus lähimmästä Herkustasi!

Tilaa herkkukeittiömme tuotteet vähintään kahdeksan arkipäivää ennen juhlaasi, jotta voimme varmistaa tuotteiden saatavuuden. Kakkutilaukset vähintään kolme arkipäivää aiemmin. Juhlasesonkiaikoina tilausajoissa saattaa olla poikkeuksia, joten tarkistathan tuotteiden tilausajan lähimmästä Food Market Herkusta.

Huomioithan, että tilattavia kakkuja löytyy lisää myymälästä, myös paikallisten leipomoiden tuotteita. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme!

Huom! Juhlatarjoilujen ja suurien määrien saatavuuden varmistamiseksi,
suosittelemme yhteydenottoa toimittavaan myymälään.

 

Helsingin keskustan Food Market Herkun palvelupisteen ammattitaitoisen henkilökunnan puoleen voit kääntyä juhlien lähestyessä ja kun kaipaat apua menun suunnittelussa. Voit noutaa kaikki menun tuotteet juhlien aattona kätevästi Herkun palvelupisteeltä, myymälän noutopisteeltä tai tilata tuotteille kotiinkuljetuksen. Palvelupisteen henkilökunnalta saat myös reseptejä sekä tietoa tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

Palvelupisteen henkilökunnan tavoitat puhelimitse numerosta 010 76 67200 Herkun aukioloaikana (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min). Voit tehdä tilauksen myös verkkokaupasta.

TILAA TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA!