Herkkutarinat  — 29.10.2019

Viet Nam Nam – syksyn värikkäin makumatka

Marraskuussa unohdetaan arjen harmaus ja hypätään makumatkalle värikkääseen Vietnamiin! Tämä reissu ei vaadi lentolippuja tai huippukokin taitoja. Matka alkaa Food Market Herkusta ja jatkuu kotikeittiön kautta mutkattomien, mutta autenttisten Viet Nam Nam-annosten äärelle.

Makua ja väriä marraskuun harmauteen yhteistyössä Satokausikalenterin kanssa

Vietnamilainen keittiö keskittyy raaka-aineiden tuoreuteen, herkullisuuden ydin onkin yrteissä, kasviksissa ja hedelmissä. Ruokien tyypillisiä aineksia näiden lisäksi ovat esimerkiksi riisi ja erilaiset kastikkeet, kuten kala- ja soijakastike.  Myös mereneläviä käytetään runsaasti. Tyypillistä ruuille on tuoreuden korostaminen. Vihannekset ja liha tarjoillaan monesti vain nopeasti pannulla käytettynä ja maustettuna.

Pala eksotiikkaa Food Market Herkuista

Food Market Herkun Bistrossa tarjoillaan marraskuussa herkullista Pho-keittoa broilerilla. Ehdottomasti maistamisen arvoinen annos! Herkusta löytyvät myös herkulliset Vietnam-patongit: Banh Mi kana ja Banh Mi possu. Prepseihin Food Market Herkun kokit ovat suunnitelleet kaksi herkullista mukaan otettavaa ateriaa: Nuoc mam Cha lohella tai jättiravuilla.

Lisää ideoita ja inspiraatiota Food Market Herkusta. Nam!

Makumatka alkaa Herkusta!

Satokausi-tiimi tarjoilee maistiaisia vietnamilaisesta keittiöstä Food Market Herkun myymälöissä. Tule sinäkin kuulemaan herkullisten reseptien salat, oppimaan sesonki-syömisestä ja maistamaan ihania eksoottisia makuja! 

Food Market Herkku Helsinki Keskusta 7.11. klo 12-14 ja 16-18

Food Market Herkku Espoo Tapiola 9.11. klo 12-14 ja 16-18

 

Koe Herkun Vietnam-viikot ja jaa kuva tai video paikan päältä IG Storyssasi, ja osallistut Herkun 50€ lahjakortin arvontaan. Tägää Instagram storysi @foodmarketherkku #vietnamnam ja olet mukana kisassa. Osallistumisaikaa 7.-14.11. Arvomme 4kpl 50euron lahjakorttia Herkkuun.

Viet Nam Nam!