Herkkutarinat  — 20.8.2019

Tampereen Food Market Herkku uudistuu

Food Market Herkun remontti on loppusuoralla ja avajaisia juhlitaan tällä viikolla 19-22.09. Luvassa paljon maukkaita tarjouksia ja tuote-esittelyjä. Lämpimästi tervetuloa!

Stockan alakerta on menneet viikot muistuttanut kuhinansa puolesta muurahaispesää. Juhannuksesta startannut Food Market Herkun kokonaisvaltainen remontti etenee aikataulussa ja uudistunutta myymälää juhlitaan tämän viikon viikonloppuna.

Muutostöiden alkupuolella Herkku sai kauan kaivatut pikakassat ja torimaisuutta huokuvan hedelmävihannesosaston. Asiakkaat ovat kaivanneet myymälään lisää avaruutta, mikä on huomioitu esimerkiksi uusien kalusteiden matalassa designissa ja kylmälaitteiden sijoittelussa. Myös maanläheistä värimaailmaa on toivottu ja se näkyy muun muassa uusissa hyllyissä.

”Mahtava asenne ajoittaisesta sekasorrosta huolimatta” Korpela kehuu niin asiakkaiden, henkilökunnan kuin yhteistyökumppaneidenkin joustoa.

– Työt ovat aikataulussa ja myymälä on jo huomattavasti selkiytynyt alun myllerrysten jälkeen. Vaikka kauppa on luonnollisesti tällaisen rempan keskellä sekainen ja tuotteet vierailla paikoilla, asiakkaat ja henkilökunta ovat uudistuksesta innoissaan ja syksyä odotetaan jo kovasti. Asiakkaidemme palaute on ollut pelkästään positiivista ja työntekijöillä ollut aivan mahtava asenne, hän iloitsee.

– Eihän tässä malttaisi enää odottaa, Korpela huikkaa hyllyjen välistä.