Herkkutarinat  — 20.8.2019

Tampereen Food Market Herkku uudistui

Juhannuksesta startannut Food Market Herkun kokonaisvaltainen remontti on valmis, uudistunutta myymälää juhlittiin 19.9.2019.

–  Kulkusuunnat muutettiin loogisemmaksi, hedelmävihannesosaston tuotteet järjestettiin niin, että ne löytyvät helpommin, kassa-alue siirrettiin asiakkaiden toivomaan paikkaan lähemmäksi sisäänkäyntiä ja samalla mukaan tuotiin itsepalvelukassat. Samoin leipomo-, valmisruoka-, kala- ja lihatiskit saivat lisää neliömetrejä. Myymälän avaruutta ja viihtyisyyttä lisättiin kauttaaltaan rauhallisemmalla värimaailmalla ja matalammilla kalusteilla. Lisäksi uudistuneen juustotiskin viereen avattiin Bistro, mistä saa muuten kaupungin parasta kalakeittoa, maistuvia tapaksia sekä viiniä ja virvokkeita, Herkusta vastaava ryhmäpäällikkö Mikko Korpela vinkkaa.

Herkun uudistus erosi tavanomaisesta siinä, että asiakkaat osallistettiin suunnitteluun. Kauppa kutsui keväällä potentiaalisia ja nykyisiä asiakkaita sekä paikallisia vaikuttajia myymälävierailulle ja ideoimaan uutta.

– Hullunkurista, että olemme yrittäneet itse arvailla, mitä asiakkaat haluavat, emmekä ole kysyneet sitä. Meitä onneksi haastettiin paljon, ja voin ilokseni kertoa, että hyvin moni toive on saatu toteutettua. Koska juustotiskimme keräsi erityisen paljon kiitosta, päätimme olla kajoamatta siihen. Joku asiakkaista taisi kuvailla sitä koko myymälän sydämeksi ja toinen kruununjalokiveksi. Aika komeat kehut, marketkaupan toimialajohtaja Mirkka Saikanmäki toteaa.

Muutostöiden alkupuolella Herkku sai kauan kaivatut pikakassat ja torimaisuutta huokuvan hedelmävihannesosaston. Asiakkaat ovat kaivanneet myymälään lisää avaruutta, mikä on huomioitu esimerkiksi uusien kalusteiden matalassa designissa ja kylmälaitteiden sijoittelussa. Myös maanläheistä värimaailmaa on toivottu ja se näkyy muun muassa uusissa hyllyissä.

Tampereen Bistron aukioloajat: ma-pe 11-19 ja la 11-18.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Tampereen Food Market Herkkuun!

Liity herkuttelijoiden joukkoon ja tilaa Herkun uutiskirje!

Tilaa tästä >>