Herkku-yhteistyö  — 3.3.2017

Santa Marian nuudelikoulu

Santa Marian valikoimiin kuuluu kuusi erilaista nuudelia

Kaikki nuudelit ovat parasta laatua ja suunniteltu erilaisiin aasialaisiin ruokalajeihin sopiviksi. Mutta mistä tietää mitkä nuudelit sopivat mihinkin annoksiin? Ei huolta, nuudelikoulumme opastaa minkä luonteisia mitkäkin nuudelit ovat ja mihin annoksiin ne sopivat parhaiten.

“Haluan valmistaa maukkaan wokkiannoksen” – valitse Egg Noodles –munanuudelit, tai Whole Wheat Noodles –kokojyvä vehnänuudelit jos haluat enemmän kuitua annoksesi. Molemmat muna- ja täysjyvänuudelimme ovat pitkiä ja suoria eivätkä klimppiinny keskelle lautasta. Jos haluat gluteenittoman vaihtoehdon, riisinuudelimme on paras vaihtoehto.

“Pidän suuresti Pad Thaista, mikä nuudeli sopii sen seuraksi parhaiten?” –Thaimaassa Pad Thaihin käytetään perinteisesti riisinuudeleita koska niillä on kyky imeä itseensä oikea määrä makua pad thai kastikkeesta. Ne ovat myös luontaisesti gluteenittomia ja, totta kai, sopivat myös muihin wokkiannoksiin.

“Olen kookosmaitopohjaisten ruokien ystävä” –Wheat Noodles -vehnänuudelit, jotka ovat vähän paksumpia, sopivat hyvin yhteen kookosmaidon kanssa. Nuudelit säilyttävät hyvin rakenteensa kookosmaidon joukossa eivätkä sisällä kananmunaa.

“Aasialaiset salaatit saavat veden kielelle!” –Ovatko Glass Noodles –lasinuudelit sinun makuusi? Lasinuudelit voidaan tarjoilla sekä kuumana että kylmänä. Niissä on juuri oikea koostumus sopimaan yhteen rapeiden vihannesten kanssa raikkaissa salaateissa.

“Suunnitelmissani on valmistaa Ramen-keittoa” –siinä tapauksessa Ramen Noodles –nuudelimme on täydellinen valinta. Ne ovat munanuudeleiden ohuempi versio ja säilyttävät koostumuksensa kuumassa keitossa. Ramen on nimi maukkaalle japanilaiselle keitolle jonka voit helposti valmistaa kotona!

Kaikki Santa Marian nuudelipakkaukset sisältävät nuudelit 4 annokseen. Nuudelit on jaettu pakkauksessa neljään osaan joten voit käyttää niitä annos kerrallaan. Pakkauksissa on selkeät nuudeleiden keitto-ohjeet. Pakkaukseen on painettu myös yhden ruokalajin resepti johon kyseiset nuudelit sopivat parhaiten.

Poimi alla olevista linkeistä maistuvat reseptit ja kokeile Santa Marian tuotteita “in action”

Punainen Paneng-curry
Ramen-keitto broilerilla
Paneng-porsaanfilee pekonipäällysteellä