Herkkutarinat  — 15.11.2019

Joulun parhaat kalenterit

Joulu on saapunut Food Market Herkkuihin, ja joulun tunnelmaan johdattaa mieleinen joulukalenteri. Herkkujen hyllyt notkuvat nyt erilaisista joulukalentereista ja valikoimistamme löydät kalenterin vaativimpaankin makuun!

Myymälöistä löydät runsaasti lisää joulukalenterivaihtoehtoja – tervetuloa löytämään suosikkisi! Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Kauneimmat joulukalenterit

Food Market Herkkujen valikoimasta löydät perinteiset suklaakalenterit ja joulunajan herkät kalenterikuosit. Perinteiset suklaakalenterit sopivat kaikille laadukkaiden suklaiden ystäville ja toimivat aikuiseenkin makuun. Nämä kalenterit tekee mieli jättää esille!

Lasten suosikkijoulukalenterit

Lapsille ja lastenmielisille löytyy valikoimaa laidasta laitaan niin kauden hittikuoseilla kuin erilaisilla herkuilla. Miten olisi Dumle joulukalenteri, huumaava Kultasuklaan Metsäväen kalenteri tai joulutalo suussa sulavilla Kinder-suklailla? Hauskaa ja herkullista joulun odotusta!

Joulukalenteri joka makuun

Jos joulunaika tuntuu jo yltäkylläisen suklaiselta, kokeile teenystävän suosikkikalenteria tai yllätä ystävä Bonne Maman hillokalenterilla, joka ei takuulla jätä kylmäksi. Meiltä löydät myös vegaaneille ja gluteenittomille sopivan joulukanterin!