Herkku-yhteistyö  — 12.5.2017

Method loves Johanna Basford

Methodin missio on onnelliset ja terveelliset kodit. Kodit, joiden allaskaapeissa ei piilotella potentiaalisesti myrkyllisiä kemikaaleja, jotka vaanivat uhrejaan tasoilla ja pinnoilla. Kodit, joissa puhtaanapito ei saa silmiä valumaan eikä salpaa hengitystä. Onnellisessa, terveellisessä kodissa lika saa kyytiä luonnonperäisistä aineista valmistetuilla tuotteilla, jotka ovat turvallisia niin perheelle kuin lemmikeille.

Method loves Johanna Basford

Method haluaa pitää värit kirkkaina ja kynät terävinä, siksi he pyysivät ”tussipiirustusten evankelistaa” Johanna Basfordia mukaan viemää väriä jokaiseen kotiin. Aikuisten värityskirjojen kuningatar loi kolme ainutlaatuista tussipiirosta, joista Methodin Facebook-fanit valitsi suosikikseen ”Humminbird Gardenin”. Näin syntyi upea limited edition –sarja, joka sisältää yleispuhdistussuihkeen, astianpesuaineen, neste-saippuan ja vaahtoavan nestesaippuan.

Ilman kemiallisia aineita tai eläinkokeita

Mittatilaustyönä tehty tuoksu heijastelee Johannan taidokasta mustetaidetta. Se on suunniteltu tuomaan väriä kotiisi ja hymyn nenääsi. Astu “Hummingbird Gardeniin” ja sinua tervehtii tuore korianteri + persikka, joita seuraavat kukoistavat pioni + magnolia. On helppo unohtaa, että tämä kasvitieteellinen runsaus on tarkoitettu käsien ja kodin puhdistukseen. Kuten kaikki Methodin tuotteet tämä sarja taklaa rasvaiset lautaset, tahmeat työtasot + sottaiset kädet ilman kemiallisia aineita tai eläinkokeita.

Kynät valmiina voittoon

Värit liikkeelle nyt! Mielestämme jokainen koti on parempi vähän enemmällä värillä, joten Method arpoo väritysaiheisia palkintoja ja Method-herkkuja. Katso pullonkaulaetiketistä, kuinka voit ladata kolme Johannan tussipiirrosta, väritä ne ja jaa Facebookissa ja Instagramissa käyttäen #methodlovesJB.

Method – puhdasta iloa

Vuonna 2000 perustettu Method on edelläkävijä premium-luokan maapalloystävällisissä ja designhenkisissä kodin puhdistustuotteissa ja henkilökohtaisen hygienian tuotteissa. Method-puhdistusaineet, joiden ainesosat ovat luonnosta peräisin ja biohajoavia, tuhoavat lian vahingoittamatta ihmisiä, eläimiä tai maapalloa.

Nykyään Methodia myydään yli 40 000 myymälässä Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa. Vuonna 2013 Method muuttui public benefit -yritykseksi, minkä myötä sen hallinnon tulee täyttää korkeimmat sosiaali- ja ympäristöetiikan normit.