Herkkutarinat  — 15.12.2016

Kokoa maistuvin hetivalmis joulupöytä Herkun Meals-valikoimasta

Stockmann Herkun tuore ja valmis Meals-valikoima tarjoaa herkut vaativaankin makuun.

Joulu on hektistä aikaa – lahjatoiveita täytetään, kotia siivotaan, glögiä hörpitään ystävien seurassa ja töissäkin kaikki pitää olla valmiina vuoden vaihtumiseen. Mitä jos tänä vuonna helpottaisit jouluvalmisteluja ja hankkisit jouluruoat mahdollisimman valmiina Stockmann Herkusta?

Pikaohje helppoon ja maukkaaseen jouluun

Stockmann Herkun tuore ja valmis Meals-valikoima tarjoaa herkut vaativaankin makuun. Alkupalapöytään kuuluu ehdottomasti rosolli kastikkeineen, sienisalaatti ja Waldorfinsalaatti.  Mealsin valikoimissa rosollia saa myös luomutuotteista valmistettuna. Sienisalaatti ja Waldorfinsalaatti ovat joulun leikkeleiden ja pateiden oivat makuparit. Laadukas ja laaja joulupateevalikoima on leikkeletiskimme ylpeys.

Mitä olisikaan joulu ilman perinteisiä laatikoita?

Meals joululaatikot ovat useana vuonna voittaneet eri makuraatien palkintoja. Meiltä saat perinteiset peruna-, porkkana- ja lanttulaatikot sen kokoisina annoksina kuin sinulle sopii ja maistuu. Joululaatikot on pakattu 700 gramman rasioihin itsepalveluun ja tilauksesta saat laatikoita myös isoissa, 2,5 kg uuninkestävässä muovivuoissa. Niistä riittää syötävää suuremmallekin joukolle! Vastaavasti pieni perhe voi ostaa palvelutiskiltä vaikka kauhallisen kutakin laatikkoa. Kätevää, eikö totta! Luomutuotteiden ystävät löytävät joululaatikot valikoimastamme myös luomuna. Perinteisten makujen sijaan voi kokeilla myös herkkulaisten suosikkia kielenvievää bataattilaatikkoa.

Joulukinkkua – vaikka pari siivua kerrallaan

Jos et halua ryhtyä aikaavievään kinkun paistoon niin tarjoamme paistettua joulukinkkua ja kalkkunaa.  Ja meiltä niitä saa ihan sen verran kuin haluat, vaikka pari siivua! Jouluruokia ei nykyään enää välttämättä haluta syödä monena päivänä. Tässä tilanteessa Stockmannin valmiit jouluherkut ovat täydellinen vaihtoehto joulupöydän rakentamiseen.

Osta kalaherkut valmiina ja nosta pöytään

Sillit, silakat, mädit ja graavikalat ovat suomalaisen joulupöydän ehdottomia kuninkaita ja niiden suosio kasvaa vuosi vuodelta. Stockmannin valikoimassa kaikki kalaherkut ovat valmiina.

Jälkiruoka kruunaa aterian

Jouluisten jälkiruokien ehdoton kestosuosikki on konjakki-luumurahka.  Leivonnaisten ystävälle löytyy lukuisia vaihtoehtoja jouluisista kakuista ja leivoksista. Leipomisesta tulee ihana tuoksu kotiin. Jos ei ole aikaa taikinan tekemiseen mutta kuitenkin käsillä tekeminen houkuttaa niin meiltä löydät Mealsin valmiin piparkakkutaikinan, joka on tehty perinteiseen tapaan ja aidosta voista.

Pikkujouluaterialle ja kevyeksi palaksi joulun esivalmisteluihin suosittelemme ruokaisia Meals –salaatteja, esimerkiksi punajuuri-vuohenjuustosalaattia.