Herkku-yhteistyö  — 25.9.2017

KOFF Crisp – Suomen suosituimmat alkoholittomat oluet uudistuvat

Suomen suosituin alkoholiton olut, Nikolai, on nyt KOFF Crisp. Tuoteperheessä on yhä kolme tuttua makua, lager, tumma lager ja vehnä.

Kuluttajien lisääntynyt kiinnostus terveyteen, hyvinvointiin ja kohtuulliseen kulutukseen näkyy vahvasti alkoholittomien oluiden suosion tasaisena kasvuna.* Alkoholitonta olutta nautitaan ruoan kanssa, sosiaalisissa tilanteissa ja yhä enemmän myös palautusjuomana. Erityisesti nuoret laatutietoiset aikuiset käyttävät alkoholitonta olutvaihtoehtoa.**

”Alkoholitonta olutta käytetään jo monissa tilanteissa, mutta uskomme, että tämä on vasta alkua. Tuomme syksyn aikana KOFF Crispiä vahvasti esiin myymälöissä ja kaikissa kanavissamme sekä panostamme tuotenäytteisiin, jotta KOFF Crisp saadaan kaikille tutuksi. Alkoholiton olut on erinomainen juoma esimerkiksi lounaan yhteydessä. Maistatamme Crisp Lageria syksyn aikana peräti 300 000 tölkin voimin ”, kertoo Sinebrychoffin KOFF-tuotepäällikkö Pilvi Varjonen.

Markkinajohtajan muuttaminen uuteen tuotemerkkiin ja pakkaukseen on aina uskaliasta, mutta muutos tehdään hallitusti. Syksyn monipakkauksissa ja lagertölkissä näkyy yhtä aikaa sekä Nikolai- että uusi KOFF Crisp -brändäys. Kyse on siirtymävaiheen pakkauksesta, joiden avulla kuluttajat löytävät uudistuneen oluen muutoksen jälkeen.

 

”Siirtymävaiheen pakkauksella haluamme varmistaa että myös nykyiset Nikolai-kuluttajat löytävät uudet Koff Crisp -oluet. Alkoholittomissa oluissa tärkeintä on hyvä maku ja laatu – niistä menemme takuuseen”, Pilvi Varjonen sanoo.