Herkkutarinat  — 30.1.2018

Kaupungin paras konditoria

Kaupungin paras konditoria. Herkussa on mitä upein valikoima parhaista leipomoista – myös pienleipomoiden erikoisuudet ja Herkku Bakeryn omat klassikot.

Yksinkertaisesti kaupungin paras konditoria

Kaupungin piilotettu salaisuus: Herkusta löytyy kaupungin paras konditoria! Meiltä löytyy kattava valikoima kakkuja, leivoksia, pullia ja leivonnaisia. Omien Bakery -klassikoiden lisäksi löydät paljon paikallisten ja pienleipomoiden tuotteita, sekä mahtavan kakkutilausvalikoiman!

Otamme huomioon erikoisruokavaliot

Tiesitkö, että valikoimassamme otetaan huomioon myös erikoisruokavaliot? Meiltä löydät esimerkiksi sokerittomia, maidottomia, gluteenittomia ja kananmunattomia vaihtoehtoja. Kannattaa kysyä myyjiltämme lisää!

Herkku on aina ollut edelläkävijä

Herkku Bakeryn valikoimasta on aina löytynyt iso määrä ihanuuksia myös maailmalta. Haluamme tuoda asiakkaillemme elämyksiä ja uusia makuja, mutta varjella myös hyväksi todettuja herkkuja. Huomioimme valikoimissamme myös sesongit! Ei Runebergia ilman Bakeryn minirunebergintorttuja, ei laskiaista ilman laskiaispullaa mantelimassalla tai hillolla, eikä varsinkaan perjantaita ilman pientä herkkua.