Herkkutarinat  — 23.10.2017

Juusto on nautinto

Pimenevät syysillat ja viileät säät houkuttavat sisään ja hyggeilemään. Mikä olisikaan parempaa syksyistä lohturuokaa kuin juustot? Herkun juusto-osastojen valikoimat ovat nyt parhaimmillaan. Tiesitkö, että maistuvimmat eurooppalaiset herkkujuustot tehdään vain kesämaidosta ja nämä juustot ovat nyt saapuneet myymälöihimme?

 

Stockmann Herkku on tehnyt yhdessä Viinilehden kanssa juusto- ja viinioppaan, mistä löydät parhaat vinkit herkutteluun. Opas on lähetetty Viinilehden tilaajille ja tämän oppaan löydän myös myymälöistämme.

Liite on luettavissa myös tästä.

Juustotiskimme on tunnettu korkealaatuisesta osaamisestamme ja sen johdosta Stockmann Herkun keskustan tavaratalon juustotiski sai vuonna arvostetun 2016 Kultainen Juustohöylä –palkinnon.

Uutta!

Stockmann Herkku on mukana Viini- ja Ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa omalla osastollaan, 4e71. Tervetuloa messuille ja osastollemme, mistä voit ostaa vaikka viikonlopun herkuttelujuustot tai maistuvimmat suklaakonvehdit mukaasi!

Messuilla on mahdollisuus myös oppia juustojen ja viinien harmoniaa Viinilehden kanssa yhteistyönä järjestetyssä tastingissä lauantaina 28.10.2017 klo 13.30 -14.30. Katso tarkemmin https://viiniruoka.fi/