Herkkutarinat  — 6.2.2019

Itiksen Herkku uudistui

Itiksen Food Market Herkku on uudistunut – lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Asiakkaamme äänestivät Food Market Herkku Itiksen jo kolmatta kertaa parhaaksi ruokakaupaksi Iltalehden Kultainen Pippuri -kisassa ja nyt Itiksen Herkku on entistä monipuolisempi.

Itiksen remontti on valmis ja myymälä palvelee jälleen normaalisti (ma-la 9-21 ja su 12-18), mutta entistä monipuolisemmalla valikoimalla ja herkullisemmalla asiointikokemuksella. Tutut tuotteet ovat saattaneet vaihtaa paikkaa remontin yhteydessä, mutta Herkun henkilökunta auttaa mielellään.

Uudistus on tuonut mukanaan Herkkuun muun muassa pizzauuniin, josta saat vastapaistetun roomalaistyylisen pizzapalan heti nautittavaksi tai Herkussa valmistetun pizzan kotona paistettavaksi.

Myös Beijing8:n suositut dumlingit löytyvät nyt myös Itiksen Herkusta. Saatavilla neljä erilaista dumplingmakua, useita kastikkeita ja höyrytyskorit. Lihatiskiltä löydät perinteillä raakakypsytysmenetelmällä valmistetun Dry Aged -lihan ja Greens-osastolla voit puristaa pantillisiin pulloihin raikkaan appelsiinimehun.

Remontin myötä demokeittiö on vaihtanut paikkaa liha- ja kalatiskien väliin ja runsaat palvelutiskit ovat nyt entistä herkullisemmat! Muutostöiden myötä myymälään saapui useita itsepalvelukassoja nopeuttamaan asiointia ja useiden satojen uusien tuotteiden valikoima.