Herkkutarinat  — 8.1.2018

Hyvinvoinnin salaisuus

Tammikuu on Herkun hyvinvointikuukausi. Miten olisi uuden vuoden lupaus syödä enemmän hedelmiä ja kasviksia? Mitä jos tänä vuonna antaisit itselleni enemmän aikaa? Lue Herkun hyvinvoinnin resepti ja nauti tammikuusta.

Suorittaminen on aikamme vitsaus. Ihmiset suorittavat työtä, perhe-elämää, harrastuksia – ja jopa hyvinvointia. Juoksemme, jumppaamme, syömme tarkkojen ohjeiden mukaisesti, kieltäydymme ja rajoitamme itseämme tavoitellessamme mahdollisimman hyvää oloa, täydellistä wellbeingiä. Tällä menolla hyvinvoinnin tavoittelusta voi saada burnoutin. Eikö kuulostakin oudolta?

 

 

Tässä hyvinvoinnin resepti, joka ei lisää vauhtia oravanpyörään: sinä tiedät, mikä tekee sinulle milloinkin hyvää. Joskus hyvinvointia edistää juoksulenkki, joskus todellinen(mielen)terveysteko on heittäytyä sohvalle. Anna kehollesi sellaista liikettä ja ravintoa mitä se milloinkin kaipaa.

Kuuntele omaa kehoasi ja mieltäsi kuin parasta ystävää – hyvälle kuuntelijalle uskalletaan kertoa salaisuuksia. Ne salaisuudet vievät sinut kohti aitoa hyvinvointia.