Herkku-yhteistyö  — 22.5.2017

Hommanas Moctailit

Hommanäs on ideoinut ja valmistanut yksinomaan Stockmannille raikkaan Mocktail-tuoteperheen. Tuoteperheeseen kuuluvat kolme makua, jotka ovat saaneet nimensä Hommanäsin kartanon maisemista.

Mocktailit ovat alkoholittomia juomia, jotka ovat saaneet inspiraationsa perinteisistä Cocktaileista. Kolmessa raikkaassa juomassa maistuvat Cocktaileille ominaiset yrtit ja aromit, lisättynä marjojen ja hedelmien aitoon makuun.

Mummola-mocktailin perusmakuina toimivat mansikka ja omena, joiden lisäksi juoma on maustettu basilikalla. Raikkaan kirpeässä Kartano-mocktailissa yhdistyvät verigreippi sekä inkivääri, timjamin luodessa hienon lisän juomaan. Laituri-mocktail ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria vaan makeus tulee raikkaasta ananaksesta ja omenasta, joita on pehmennetty vanilja aromilla.

Raikkaissa mocktaileissa marjaiset sekä hedelmäiset aidot maut tulevat etusijalla, sisältäen vain pienen määrän lisättyä sokeria.

Mocktailit sopivat niin tervetuliasjuomiksi kuin seurusteluunkin. Halutessaan juomiin voidaan lisätä kuplivaa tai alkoholia, jolloin saadaan valmistettua aito Cocktail. Kaikki Hommanäsin valmistamat mocktailit ovat säilöntäaineettomia. Mocktailit sopivat juomaksi kesän juhliin, koko perheelle.