Herkkutarinat  — 23.10.2018

Food Market Herkku

Foodmarketismi on ruokaideologia, jonka kannattajia löytyy ympäri Suomea. Kun foodmarketisti alkaa keskustella ruuasta, jutulle ei tule loppua. Ystävänä foodmarketisti on parasta laatua, sillä hänellä on tapana hurmata – ja toisinaan myös tainnuttaa – lähimmäisensä erinomaisella ruualla.

FOOD MARKET HERKKU

Food Market Herkku on ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit. Kuuntelimme myös tarkalla korvalla teidän toiveitanne, arvoisat asiakkaat.

VALIKOIMA

Herkusta löydät valikoimat ja palvelut, joita Suomessa harvemmin näkee. Oli kyse sitten huippukokkien resepteillä valmistetuista mukaan napattavista ruoista tai roomalaistyylisestä levypizzasta. Lisäksi Herkun valikoimat ja palvelut kehittyvät jatkuvasti. Jos sinulla on ruokaan liittyvä idea tai toive, tule nykäisemään meitä hihasta.

HENKILÖKUNTA

Herkkulaiset suhtautuvat ruokaan intohimoisesti ja hyvään palveluun vielä intohimoisemmin. Luvassa on entistä herkumpaa palvelua vuoden jokaisena päivänä.

BISTRO

Helsingin keskustan ja Tapiolan Food Marketeista löytyy pieni mutta suurenmoinen bistro. Jos nälkä yllättää, nauti vaikka kaupungin parasta kalakeittoa à la Eero Vottonen.

MITEN FOOD MARKETISSA KULJETAAN?

Herkussa sinä valitset reitin ja tavan käydä ostoksilla.

Lyhyt reitti:
Olemme rakentaneet lyhyen reitin sinulle, joka haluat käydä vain nopeasti lounaalla tai hakemassa välipalaa. Lyhyt reitti kierrättää sinut uuden Meals & Bites -osaston kautta pikakassoille. Saat nopeasti mukaasi valmiit ruoat, kahvit, smoothiet ja pikkuherkut.

Pitkä reitti:
Kun haluat täyden food market -kokemuksen, valitse pitkä reitti ja hoida kerralla kaikki kodin ruokaostokset niin arkeen kuin juhlaankin.

Tervetuloa Food Market Herkkuun!